Derfor skal du vælge professionelle parkeringsvagter til dine p-pladser

27 oktober 2020 Silje Hansen
Derfor skal du vælge professionelle parkeringsvagter til dine p-pladser

Hvis du gennem en boligforening, udlejningsfirma eller på anden vis råder over nogle p-pladser, kan du sikkert nikke genkendende til, hvor frustrerende det kan være, hvis andre optager p-pladserne. Det kan være en tung administrativ opgave at påtage sig, hvis man hver dag skal gå og holde øje med, parkeringspladserne bliver optaget af dem, du ønsker, der skal benytte dem. 

Derfor er der mange, der vælger at hyre professionelle parkeringsvagter til at overvåge parkeringspladserne. Dermed frigiver du dig selv for en masse tid og energi, det kræver at danne sig et overblik og sørge for, at det hele er, som det skal være. Du kan naturligvis også vælge at gøre det selv ved at lave en aftale med et parkeringsselskab om at lave skilte og standere. Her kan du selv udskrive en afgift, hvis der er biler, som holder på dine p-pladser.

Vælg den rette løsning for dine parkeringspladser

Der er i dag heldigvis flere forskellige løsninger, som du kan vælge, hvis du råder over flere parkeringspladser. Du kan enten vælge at lave en løsning med et parkeringsselskab om, at det skal være en privat parkering for beboer i boligforeningen. Du kan også vælge at lave det om til betalingsparkering, så du har mulighed for at tjene penge på dine p-pladser.

Uanset hvilken løsning du ønsker, skal du forholde dig til om du ønsker professionelle parkeringsvagter til at overvåge p-pladserne, eller om du ønsker at gøre det selv. På denne måde sikrer du, at hvis der er nogle der holder ulovligt parkeret på dine p-pladser at de straks flytter bilen eller får en afgift for at holde på en privat parkering.

Hvilket parkeringsfirma skal du vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilket parkeringsfirma du skal vælge, kan vi varmt anbefale Unopark. De har professionelle parkeringsvagter, som alle har gennemført en uddannelse til at håndtere mange forskellige situationer. Læs mere om det her hos https://unopark.dk/parkeringskontrol/parkeringsvagter/.

Flere Nyheder