Lån penge online – hurtigt og nemt

04 March 2023 Astrid Pedersen

editorial

Står du og mangler lidt ekstra likviditet – for eksempel i forbindelse med julemåneden, en tiltrængt ferie, eller måske en flytning eller familieforøgelse – så kan et hurtigt lån gøre forskellen på, om du skal leve af havregrød resten af måneden – eller året ud. Når du ønsker at låne penge i en bank eller i et pengeinstitut, kan der godt være lang behandlingstid på din låneansøgning. Dette er irriterende – især hvis du står og skal bruge pengene lige her og nu. Derfor er det en stor fordel, at du har mulighed for at laven online låneansøgning, hvor behandlingstiden måske er het nede på få minutter.

Tag lån med omtanke – brug låneberegner

Når du skal optage et lån, er det vigtigt, at du gør dig klart om din økonomi er til, at du kan betale lånet tilbage. Derfor er det en god idé at sætte sig ind i, hvad den månedlige udgift bliver i forbindelse med afdrag på lånet. På extracash.dk kan du, ved hjælp af den smarte låneberegner, få et sikkert overblik over, hvad dit lån reelt kommer til at koste dig – såvel i alt, som på månedlig basis. Extra Cash tilbyder hurtige lån uden krav om, at du stiller sikkerhed for dit lån. Dette betyder, at renten er lidt højere, end hvis du tog et lån i banken, hvor du ville blive afkrævet en form for sikkerhed – for eksempel i form af en bil, en båd, eller fast ejendom. Men hvis du kun ønsker at låne et forholdsvis lille beløb, er der intet behov for, at du stiller sikkerhed.

Lån penge uden sikkerhed – også selvom du er i RKI

Mange långivere forlanger, at du ikke er registreret hos RKI, hvis du skal optage forbrugslån hos dem. Men det er ikke alle långivere, som stiller så høje krav. På flerelaan.dk kan du finde en oversigt over långivere, og få et overblik over, hvilke krav der stilles, og hvad det enkelte lån koster.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning