Tre ting du ikke skal undervurdere, når du starter en webshop

04 March 2023 Emilie Jacobsen

editorial

Når du starter en webshop, er der mange forskellige ting, som du skal have styr på. Det kan gøre, at du vil prioritere nogle ting frem for nogle andre, fordi du jo ikke kan nå det hele på en gang. Der dog tre ting, som det er meget vigtigt, at du ikke nedprioriterer. De kommer til at have kæmpe betydning for, hvordan din webshop kommer til at klare sig. 

1. Betydning af seo

Mange tænker, at det med seo er noget, som de kan se på senere, når deres webshop er kommet i gang. Men uden god seo kommer din webshop aldrig i gang. Seo er det, der gør, at du kommer til at ligge højt i en søgning, og at du derfor får mange kunder. Har du brug for hjælp til det, kan du få et firma som Klikko til at hjælpe dig. Det vil være en investering i din virksomhed, som du ikke kommer til at fortryde. 

2. Et godt webhotel

Mange vælger et billigt webhotel, når de starter deres webshop. De tænker, at de altid kan skifte til et dyrere og bedre senere. Men det er en dum ide, da det billigt webhotel ofte betyder, at din webshop kommer til at være lang tid om at loade – og er der noget, som kunder ikke har tålmodighed med, så er det langsomme sider. 

3. Mobilvenlighed

I dag er der mange, der bruger deres mobiltelefon til at gå ind og købe ting via en webshop. Det er derfor meget vigtigt, at din webshop også fungerer på en mobiltelefon. 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning