Med manufacturing execution systems kan I optimere produktionen i fødevarevirksomheden

22 September 2022 Emilie Jacobsen

editorial

I jeres fødevarevirksomhed er det selvfølgelig vigtigt, at I har så optimale arbejdsgange som muligt. For eksempel at produkter af en lav kvalitet, bliver sorteret fra, inden de bliver en del af andre produkter. Det er selvfølgelig noget, der kan gøres manuelt, men er der tale om en stor virksomhed, vil det være langt mere hensigtsmæssigt, at I får et godt manufacturing execution system. Det er et system, der hjælper jer med at give et indblik i, hvordan forholdene er nu, og hvordan I mere effektivt kunne optimere dem. 

En af de danske virksomheder, der arbejder med at implementere manufacturing execution systems hos virksomheder, er angroup.dk. De har stor erfaring med at implementer systemerne inden for fødevare- og medicinalindustrien. Du kan derfor være sikker på, at de kan komme med mange forslag til, hvordan din fødevarevirksomhed kan optimere mest muligt. Med en bedre optimering følger selvfølgelig muligheden for at producere mere eller at producere produkter i en højere kvalitet. 

Manufacturing execution systems

Tag din produktionsproces til det næste niveau 

Lige meget om det er en højere kapacitet, højere kvalitet af dine produkter, eller en kombination af begge dele, som du leder efter, kan du opnå det med hjælp fra angroup.dk. Siden 1977 har det været deres fokus at hjælpe virksomheder med at tage deres produktionsproces til det næste niveau. At få hjælp af angroup.dk er altså en investering, der vil komme mange gange igen til din virksomhed. Det er derfor bestemt værd for dig at overveje. 

Hos angroup.dk foretager de en 360 graders vurdering af din produktion og dit udstyr. Når hverdagen kører derudaf, er det ikke sikkert, at du har tid til at stoppe op og tænke over, om du nu burde ændre dine produktionsgange. Nogle gange kan det kræve udenforstående for at finde ud af, hvordan du allerbedst optimerer dine arbejdsgange og dermed også din produktion. 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning