Giv din kage en “wow”-faktor med spiselige topfigurer

27 October 2022 soes Svane

editorial

Når man laver en kage, er det altid vigtigt at give den en “wow”-faktor. Det kan være ved at bruge et flot og festligt design, eller ved at bruge smagfulde og interessante ingredienser. I dag vil vi give dig en opskrift på, hvordan du giver din kage en “wow”-faktor med spiselige topfigurer!

Spiselige topfigurer er en fantastisk måde at dekorere din kage på uden at skulle bruge for meget tid eller penge. Du kan købe dem færdige i de fleste håndværksbutikker, eller du kan lave dem selv med spiselig glasur. Hvis du vil bruge dem, skal du blot placere dem på toppen af din kage inden servering.

Topfigurer

Spiselige topfigurer kan fås i mange størrelser og former. Hvis du skal lave en kage til en barnedåb kan du f.eks. vælge spiselige topfigurer som er formet som små sko, i blå eller pink, alt efter kønnet på den lille nye. – Sødt ikke? Du kan også vælge topfigurer med Disney, så som Elsa, fra den populære film “Frozen”

Kagepynt

Dette skal du være opmærksom på

En ting, du skal være opmærksom på når man bruger spiselige topfigurer, er, at de kan være ret sarte. Så hvis du skal transportere din kage, skal du sørge for at sætte topfigurer på, når du er ankommet til din destination.

Køb dine topfigurer

Nu ved du hvad topfigurer er, og hvordan man bruger det. Nu er det på tide, at du får købt nogle topfigurer, så du kan lave en flot kage, som helt sikkert vil imponere både venner og familie. Topfigurer kan fås i mange varianter, så du kan helt sikkert finde nogle, som passer til dig. Du kan blandt andet finde dem her: https://bagebixen.dk/produkt-kategori/kage/dekoration/kagepynt/

Med lidt kreativitet kan du forvandle enhver kage til et kunstværk med spiselige topfigurer. Så mor dig, og vær kreativ! 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning