Flot og fleksibel indretning i stuen

04 March 2023 Astrid Madsen

editorial

Ens hjem skal dække mange behov.

Nogle dage vil man gerne have en hyggelig stue med plads til lidt tilfældigt rod og en charmerende blanding af ikke helt matchende møbler. Andre dage længes man mod minimalisme med få møbler, der alle har et enkelt udtryk. Mens behovet en helt tredje dag kan være, at hjemmet er praktisk indrettet, nemt at holde og med plads til opbevaring. Særligt stuen skal dække mange forskellige behov og danne ramme om mange aktiviteter i løbet af en almindelig hverdag. Fra uventede gæster til familiehygge, fra legerum med legobyggeri til koncentreret læsning i en hyggekrog.

 

Det er ikke altid nemt at indrette stuen, så den imødekommer alle behov. Og det får mange af os til at flytte rundt på møblerne ofte. Står sofaen egentlig ikke bedre herovre? Kan denne her reol lige presses ind ved siden af døren? Er sofabordet hyggeligst i midten af rummet, eller skal det hen ved siden af sofaen? Hvorfor kan jeg ikke få det til at føles helt rigtigt? De fleste kender det sikkert godt.

 

Nøglen til en god indretning, der gør stuen til et godt rum at opholde og udfolde sig i, kan være at finde ét centralt møbel, der hjælper med at skabe et fleksibelt rum. Med en u sofa er det nemt at skabe et naturligt samlingspunkt i stuen. Det u-formede møbel er samtidig med til at give stuen struktur og et godt flow. Med masser af plads til at sidde, til at smække benene op, eller til at samles om en film eller et spil, skaber sofaen rum til både enehygge og socialt samvær. De fleste modeller fås med opbevaringsplads i skuffer under sofaen, så det er let at rydde op hurtigt, og spænder over et væld af stilarter, så man kan skabe lige det udtryk i stuen, man ønsker.

Og det bedste ved u-sofaen er, at den giver de bedste rammer for at indrette en fleksibel stue, hvor der både er plads til hygge, leg, gæster og til flotte, rene linjer.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning