Luft vand varmepumpe – den billige og klimavenlige løsning

20 June 2022 Astrid Pedersen

editorial

Overvejer du at skifte din nuværende opvarmningsmetode ud med en varmepumpeløsning? Så læs med her.

Benyt dig af de mange fordele ved en luft til vand varmepumpe

Lige nu er måske det bedste tidspunkt overhovedet hvis du ønsker at skifte fyret eller de elektriske varmeapparater ud med en moderne varmepumpe løsning. Du vil nemlig kunne opnå offentligt energi tilskud til indkøb og installering af varmepumper.

image

Dette gælder uanset om du står for at skulle anskaffe en luft/vand varmepumpe som erstatning for dit gamle, udtjente fyr, eller om du ønsker at bytte samtlige el radiatorer i boligen ud med energi effektive luft til luft varmepumper. Du vil dermed kunne reducere omkostningen i forbindelse med etablering af en klima venlig og økonomisk varmepumpe løsning i din bolig.

Det betyder at din varmepumpe hurtigere vil have tjent sig selv hjem – og at du inden for kort tid vil begynde at kunne se et overskud på varme budgettet. Der går nemlig ikke særligt mange måneder før du vil kunne mærke den besparelse der følger med at have en varmepumpe løsning i stedet for et gammelt fyr eller dyre elektriske radiatorer.

Du vil kunne forvente en besparelse på omtrent tres procent på dine årlige udgifter i forbindelse med opvarmning af dit og din families hus – og måske endda mere. Dette skyldes at varmepumper er en del mere effektive i deres udnyttelse af den tilførte energi end eksempelvis et olie eller gas fyr, eller de gammeldags elektriske varmeapparater.

Du bruger, med andre ord, ikke nær så megen energi på at få samme mængde varme til din bolig. Samtidig betyder det lave energi forbrug at du skåner miljø og klima – og du kan således fyre op med god samvittighed over for såvel vores alle sammens grønne klode som din egen pengepung.

Få den bedste rådgivning angående valg af varmepumpe hos Amalo – læs mere på Amalo.dk.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning