Byg hurtigt med krydsfiner

26 juli 2020 Anders Lundtang Hansen
Byg hurtigt med krydsfiner

Man kan sagtens benytte krydsfiner som dele til noget, der skal bygges permanent, hvis man specielt slår det sammen med andre materialer.

Men det praktiske ved sådan nogle plader eller planker af krydsfiner er blandt andet, at de er lette at have med at gøre, nemme at transportere, fylder ikke så meget, et lette at dele op i mindre stykker og uden det store besvær kan sættes sammen med andre plader eller andet materiale.

Og det er blevet udnyttet gennem lang tid, for det koster heller ikke så meget at købe sådan noget krydsfiner, og når man er færdig med at bruge det, så er det let at skille ad igen, og man kan nemt bortskaffe det, brænde det – eller genbruge det.

Benyttelsen kan være alt fra, at man lige skal have lavet et skilt, man kan vise, at man har en bod ved, eller der skal skrives eller males en besked på, som man kan bruge til demonstrationer.

Men pladerne af krydsfiner kan også benyttes til, hvis man vil bygge en HEL bod på for eksempel en festivalsplads eller til kræmmermarkedet.

Specielt i gamle dage var den slags meget udpræget, hvor de boder sidenhen er gået hen og blevet mere moderne og lavet af mere permanente materialer; men det gør så også, at de boder er sværere at pakke sammen igen.

Med krydsfinerplader kan man lige hamre eller skrue dem sammen med andre plader, så de kan danne et helt skur eller netop en bod, og når man er færdig med at bruge det, så skruer man bare skruerne ud igen.

Man kan bygge det hele på stedet, hvor man skal bruge det, fremfor at man bygger det hjemmefra og dernæst skal transportere det frem til, hvor man skal bruge det.

Kan du selv komme på noget, som du har brugt krydsfiner til før i tiden?

Flere Nyheder