Er en amerikaner-polering lige så god herhjemme?
Man kan jo sige, at hvis man skal have den ægte vare af noget, så er man nødt til at gå så tæt på kilden, som man overhovedet kan komme.
Det er bare i mange tilfælde umuligt. Lad os sige, at du gerne vil smage den ægte smag af pizza. Så skal du gerne til Italien, hvor pizzaen er opstået. Skal det blive endnu mere autentisk, så skal du besøge det sted, der lavede de første pizzaer og håbe, at de stadig laver pizzaer.
Var det muligt, skulle du have fat i opfinderen, der så lavede en pizza til dig.
Det er ikke sikkert, at det bliver din yndlings-pizza, for man har jo forbedret den slags markant siden da, men det bliver i hvert fald autentisk.
Således kan man sige, at hvis man virkelig skal have den bedste form for en amerikaner-polering, så skal man også derhen, hvor den blev opfundet.
Bliver det bedre af at komme tættere på kilden?
Måske viser det sig så, at amerikaner-polering mere er af navn end gavn på samme måde, som man giver mange madvarer franske betegnelser eller bare kalder det “fransk”, selvom det ikke er fransk, fordi man gerne vil gøre det lettere at sælge.
Det giver jo nogle associationer med an amerikanerpolering, hvor man ser for sig, at man drøner ned ad en lang vej i USA med kaktusser omkring sig, mens ens amerikanerflyder virkelig skinner op i landskabet.
Men den slags kan man jo stadig få lavet herhjemme, for det ville virkelig blive alt for dyrt at skulle have ens bil til USA for at få givet den en amerikaner-polering.
Og måske er den amerikaner-polering ikke af den slags, som du håbede på, derovre, hvorfor du faktisk foretrækker at få den lavet herhjemme.
Så nogle gange kan det ikke betale sig at komme tættere på kilden.