Derfor skal du have høje forventninger til en boligadvokat

23 September 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Hvis der er en fagperson, du kan have ekstra høje forventninger til, så er det en boligadvokat – og det er der en række forskellige årsager til, som vi selvfølgelig kommer mere ind på herunder. 

Hvorfor kan du have høje forventninger til en boligadvokat? 

Det er vigtigt at understrege, at en boligadvokat er aktuel at hyre ved mange forskellige bolighandler. Det kan være alt fra køb eller salg af en lejlighed, hus, andelslejlighed, sommerhus, erhvervsejendom eller andet. Når det er påpeget, hvad ligger så til grund for, at du kan have lidt ekstra høje forventninger til et samarbejde med en boligadvokat? Jo det kommer vi ind på nu. 

Boligadvokaten har særlig erfaring med bolighandler

En boligadvokat har særlig erfaring og viden om alle de administrative og juridiske opgaver, der vil være ved en bolighandel. Det betyder også, at boligadvokaten vil være god til at finde kontraktforhold, du bør reagere på eller som kan ende med at koste dig ekstra. Med en boligadvokat øger du derfor også chancerne for, at du får øje på alle de ting med småt, som du måske ikke selv ville have opdaget. 

Den erfaring som boligadvokaten bringer med sig betyder også, at du kan få diverse råd, svar på spørgsmål m.m. gennem hele din bolighandel. 

Boligadvokaten er ekstra godt rustet til kontraktforhandlinger

En anden grund til at du kan have ekstra høje forventninger til en boligadvokat er, at vedkommende er ekstra godt rustet til diverse kontraktforhandlinger med mægler og bank. Og hvem vil ikke gerne have en erfaren forhandler ved sin side, når drømmeboligen skal forhandles på plads? Det vil de fleste formentlig.

Her er en boligadvokat du kan kontakte 

Et godt bud på en boligadvokat du kan kontakte er knudsgaardadvokater.dk. De holder til flere steder i landet, og du kan blandt andet også få deres hjælp i København: boligadvokatkøbenhavn

More articles

04 March 2023

Teltudlejning