Bør man tage kæledyret på et dyrhospital?

12 June 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Os mennesker kan godt blive lidt syge i løbet af nogle dage, hvorefter vi så bliver raske igen, fordi vi kan berette om vores symptomer og sige, hvad der er galt, så man kan stille en – nogenlunde – diagnose på os.

Andre gange får vi det måske fysisk skidt, men det kan være fordi, vi er kommet til skade, som vi heldigvis kan fortælle om, selvom andre ikke så det ske.

Så bliver man jo ikke indlagt på hospitalet, selvom man humper lidt, fordi man ved, at man snart får det bedre igen.

Dette er derimod ikke altid til at sige med et kæledyr, for det kan for det første ikke sige, hvad der er galt, men det kan give udtryk for, at der er noget galt.

Har dyret slået sig, uden andre har set set, og man ikke kan se det på kroppen, kan man også komme til at tro, at der er noget alvorligt galt.

Og endvidere kan dyr lide af sygdomme, skavanker og problemer, som vi mennesker ikke kan.

Er man i tvivl, så tag på dyrehospitalet 

En del personer gider ikke bruge al deres tid på et hospital mere, end hvad der er nødvendigt, men nogle gange kan det blive en stor nødvendighed.

Men opholdet er trods alt gratis sammen med den behandling, man skal have. Det kan højst være noget medicin, man skal anskaffe efterfølgende, som der kan koste penge.

Hvis så et dyr skal indlægges, så kan det komme til at koste en del, hvorfor man måske holder igen med at få ens dyr indlagt på et dyrehospital.

Man mener måske, at man kender de signaler, som dyret udsender, og det plejer at gå i sig selv igen.
Men det er så bare ikke tilfældet denne gang.

Så hvis man tvivler, så besøgt et dyrehospital i Tønder med det samme, hvis du er i nærheden: du har trods alt ansvaret for dyret.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning