Vognmand og kran service på Als

28 januar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter en alsidig og service minded vognmand på Als, som kan varetage såvel håndtering og transport af din virksomheds gods, som flytning af tungt og svært håndterbart maskinel? Så behøver du ikke at lede længe – for netop på Als finder du den utroligt vellidt vognmandsforretning FA. A. Keldorf Vognmandsforretning.

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning kan forestå alle former for transport, spedition og logistik. Og så har FA. A. Keldorf Vognmandsforretning dertil en række speciale områder, som du kan få glæde af som privat person såvel som i erhvervs sammenhæng.

Hvad kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning tilbyde?

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning er som de fleste andre vognmænd i besiddelse af en omfattende bilpark, bestående af lastvogne i flere forskellige størrelser. Disse anvendes i forbindelse med fragt og transport af gods og varer mellem virksomheder, eller fra virksomhed til kunde. Du kan altid indgå i en fast transportaftale med FA. A. Keldorf Vognmandsforretning hvis dette er nødvendigt – eller du kan benytte dig af enkeltstående ydelser efter behov eller på ad hoc basis.

Der ud over besidder FA. A. Keldorf Vognmandsforretning flere stærke kranbiler, som anvendes ved håndtering af tungt gods – eller både. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning har nemlig speciale i transport og løft af både. Så skal du have din båd søsat eller landsat, eller skal den transporteres mellem havn eller marina og en fast opbevarings plads, kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning sagtens være behjælpelig.

Din båd bliver ved hjælp af kranbilen løfte på forsvarlig og nænsom vis, og dernæst transporteret på en særlig båd trailer. Du kan også få båden opbevaret på FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings egen lagerplads, som er fuldt overvåget døgnet rundt, og som har adgang til rindende vand og elektricitet.

Hvis du ønsker yderligere information om FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings services, kan du læse mere på keldorftransport.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning