Vind over afhængigheden med et ophold på et misbrugscenter

24 oktober 2018 Astrid Pedersen

editorial

Lever du i en familie, hvor en eller flere af medlemmerne er ramt af misbrug eller afhængighed? Så er der ingen tvivl om, at der bør skrides ind med forebyggende og helbredende behandling – hellere for tidligt end for sent. En familie, som rammes af et misbrug, lider den hårdeste overlast – og det gælder alle medlemmerne ikke blot den direkte ramte. Derfor bør I hurtigst muligt søge behandling – og helst på et professionelt misbrugscenter.

Behandlingscenter Stien er blandt Danmarks bedste misbrugscentre

Blandt de misbrugscentre, som benytter sig af hoved principperne i Minnesotakuren i deres behandlingsform, finder du Behandlingscenter Stien. Behandlingscenter Stien ligger smukt og roligt placeret ved Tunneldalen, som befinder sig i det naturskønne område mellem Haderslev og Vojens. Hos Behandlingscenter Stien behandles alle typer misbrug og afhængighed som for eksempel alkoholisme, ludomani, afhængighed af hårde og euforiserende stoffer samt misbrug af piller og receptpligtig medicin.

Målet med behandlingsmetoden på Behandlingscenter Stien er via intensiv terapi og gruppemøder at skabe et sammenhængende og holistisk afvænningsforløb, i hvilket hele familien inddrages i processen. På den måde er det hele familien, som helbredes – ikke kun den misbrugsramte. Og dermed har familien mulighed for at genskabe en livsverden for den misbrugsramte, som kan hjælpe han eller hende ud af afhængigheden og opretholde en tilværelse uden stoffer, piller, spil eller alkohol.

Book behandling af afhængighed og et familiekursus på Behandlingscenter Stien

Derfor kan du – ud over selve behandlingsforløbet – sammen med din familie deltage i kurser, som har til formål at understøtte den positive udvikling og udruste de enkelte medlemmer med redskaberne til at håndtere afhængigheden. Dette er en stor fordel, idet det kan være yderst belastende for børns mentale helbred at vokse op i en familie, hvor en eller begge forældre er alkoholiserede eller på anden måde misbrugsramte. Afhængighed er ofte arveligt betinget, og derfor handler det om at bryde mønsteret på et så tidligt tidspunkt som overhovedet muligt.

Du kan læse mere om Behandlingscenter Stiens tilbud på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning