Vil du lave dit jagttøj selv?

26 July 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Måske har du været nede i nogle jagtbutikker eller kigget online rundt og tænkt, at prisen på den slags pjalter a la jagttøj da godt nok er høje med tanke på, at det da ikke ser så besværligt ud at kunne fremstille selv til en markant billigere pris.

Du forestiller dig ligefrem, at du kan erhverve tekstilerne hjem og sætte fruen til i noget nær en enmandsforretning at sy det jagttøj til dig, som du har brug for, når du skal på jagt.

Det kan da vel ikke være så svært at lave, det handler vel bare om at lave noget tøj, der dækker kroppen, giver en camouflage og eventuelt har nogle lommer, så er man vel klar til at tage på jagt?

Men det handler jo ikke bare om, hvorvidt at man selv kan gemme sig i skoven, eller hvor man ellers skal være camoufleret: dyrene skal også misse at få øje på dig, når du langsomt sniger dig ind på dem, eller du venter, til de er kommet tæt på dig, så du kan nedlægge dem.

Der kan man jo ikke lige spørge dyrene til råds, om de virker efter hensigten. 

Her er der jo en grund til, at nogle firmaer leverer den bedste form for jagttøj, som er en perfektion af af mange års erfaring med, hvad der virker til at skjule en godt.

Ja, faktisk har vi mennesker jo jaget siden tidernes morgen, så den viden er gået videre fra generation til generation til nu, så nogle mennesker er blevet eksperter i at fremstille den slags tøj, som jægere så kan bruge.

Og camouflage-delen er jo én ting, noget andet er, at tøjet også holder en tøj, varm og har gode lommer, der er holdbare og robuste.

Dette kan man næppe lave derhjemme, så vælg dog at anskaffe dig dit jagttøj hos de professionelle: https://www.iversen-import.dk/

More articles

04 March 2023

Teltudlejning