Videoovervågning – den optimale beskyttelse mod hærværk og indbrud

05 november 2018 Astrid Pedersen

editorial

Er du nervøs for indbrud og hærværk på din private ejendom eller virksomhed, når du ikke lige er i nærheden? Så bør du supplere dit eventuelle alarm system med effektiv videoovervågning for den optimale sikkerhed.

Hvorfor skal jeg vælge videoovervågning?

Et alarm system er en rigtig god idé, hvis din virksomhed eller private bolig er særligt udsat over for indbrud, hærværk eller andre former for ulovlig indtrængen. Men hvis du vil være helt tryg i din forvisning om, at du har gjort alt, hvad der er muligt for at forhindre disse uheldige situationer, bør du overveje effektiv videoovervågning af boligen eller din virksomheds indendørs og udendørs arealer.

Hvis du som privat person er i besiddelse af videooptagelser af indbruddet eller hærværket på din private matrikel, vil du kunne hjælpe politiet i deres opklarings arbejde – og samtidig stå bedre i forhold til udbetaling fra forsikringen. Samtidig vil du med streaming fra dine videoovervågnings kameraer kunne følge uvelkomne aktiviteter i dit hjem, selv når du er på farten, og dermed være i stand til hurtigt at kunne slå alarm, så en eventuel vægter service kan rykke ud med det samme.

Som virksomhedsejer eller ansvarlig for eksempelvis en byggeplads, et lager, eller anden form for forretning, hvor der på området befinder sig værdifuldt materiel, maskinel eller apparatur, er der også en tryghed i videoovervågning. En ronderende vagt er dyr i drift, og her kan videoovervågning være en billigere og lige så effektiv løsning. Ud over det, at optagelser fra videoovervågning kan hjælpe i opklarings arbejde, vil synligt opsatte videokameraer have en afskrækkende effekt på tyve og hærværksmænd. På den måde kan du forebygge tyveri og hærværk, samtidig med at du får mulighed for at real time overvåge din forretning.

Du kan læse mere om professionel videoovervågning på https://bluesecure.dk/videoovervaagning/, og eventuelt kontakte virksomheden for en uforpligtende snak om dit behov for videoovervågning.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning