Velvære med zoneterapi

03 June 2019 Pia Nielsen

editorial

Velvære kommer indefra, og på fødderne sidder en lang række punkter, der hjælper din krop med at hele sig selv. Zoneterapi handler om at styrke din krop og sikre, at alt fungerer, som det skal. 

Vælg zoneterapi i Thisted

Du finder andet og mere i Thisted end smuk natur og ferievenlige omgivelser – du finder afslapning, velvære og styrke til din krop med zoneterapi i Thisted. Få hjælp til at lindre muskelsmerter, kom af med søvnbesvær, nedsæt stressniveauet eller styrk kredsløb eller fertilitet. Zoneterapi hjælper din krop til at hjælpe dig. Enhver ubalance i krop eller sind vil komme til udtryk gennem kroppen og kan afhjælpes eller styrkes gennem zoneterapi. Zoneterapi hjælper alle – børn som voksne, og du behøver ikke ‘tro’ på noget for at opleve en forbedring af dine problemer.  

Hvordan foregår en behandling?

En zoneterapi behandling foregår med bare fødder, mens du ligger ned. Terapeuten har inden behandlingen spurgt ind til dine problemer og kan derudfra fokusere særligt på de punkter på fødderne, der har indvirkning på disse problemer – både fysiske og mentale problemer. Fødderne bliver under en behandling trykket og gnedet på i mere eller mindre hård grad, alt efter hvor dine problemer sidder, og afhængigt af om du har prøvet zoneterapi før. En behandling med zoneterapi kan bestå af en enkeltstående behandling eller af et behandlingsforløb med flere behandlinger. Efter hver behandling kan man opleve træthed, fordi kroppen eller sindet er gået i gang med at ‘reparere’ sig selv.

Brug også zoneterapi forebyggende

Du behøver ikke have problemer for at få behandling hos en zoneterapeut – zoneterapi kan i høj grad bruges forebyggende. Er du eksempelvis aktiv sportsudøver, kan zoneterapi hjælpe med til at forebygge fysiske skader ved at styrke kroppen. Er du midt i en stressfyldt periode af dit liv, kan zoneterapi være det pusterum og det mentale boost, du har brug for.

 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning