Vælg effektiv polering af bil i Skive!

12 November 2019 Anne-Mette Hansen

editorial

Trænger din bil til den helt store tur, så den kommer til at skinne og se ekstra flot ud igen? Nogle laktyper er mere modtagelige overfor solens stråler og kan dermed lettere komme til at se falmede ud i farven. Men med en effektiv og professionel polering, kan lakken på enhver bil komme til at se utrolig flot ud igen.

Vil du vide mere om hvordan man polerer biler? Hvor du kan få udført arbejdet til en god pris? Så læs med i denne artikel. 

Kan jeg selv polere min bil?

Ja, selvfølgelig kan du godt selv polere din bil. Dog kræver det en del tid og indkøb af de helt rette materialer. 

Trin 1 er at afvaske bilen, så den er helt ren. Så undgår du, at snavs og skidt sætter sig i lakken, når du polerer bilen.

Trin 2 er at påbegynde poleringen. Du skal først bruge et slibemiddel, men det skal ikke være for groft. Denne første polering fjerne gamle voksrester og vaskeridser. Allerede herefter skal lakken se flot ud.

Trin 3 er at polere bilen med polercreme. Cremen skal gnides rundt i små områder af bilens lak. Herefter tørrer du efter med en microfiberklud. 

Til sidst kan du vælge at forsejle lakken med en voksbehandling.

Gode grunde til at vælge professionel polering af bil

Der er mange trin, når du skal have din bil poleret. Derfor kan det føles langt lettere bare at aflevere din bil ved et autoværksted og så hente en skinnende flot bil et par timer efter. På den måde skal du ikke selv ud at investere i klude og forskellige produkter til at polere og vokse bilens lak.

Her får du en kvalitets polering af bil i Skive

Auto Super tilbyder polering af bil i Skive til en rigtig fordelagtig pris. Du kan læse meget mere om Auto Super på deres hjemmeside. 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning