Vælg det rigtige strygejern

18 March 2020 Camilla Skøtt

editorial

Medmindre det er dig, der står for strygetøjet derhjemme, tænker du nok, at det er vanvittigt at lede efter det helt rigtige strygejern, men… Er det dig, der stryger familiens tøj, så ved du, hvorfor det er vigtigt.

Det er ikke ligefrem sjovt eller udviklende at stryge tøj, og det er en ting, der helst skal gå forholdsvis hurtigt. Det sker bare ikke, hvis dit strygejern er gammelt og slidt, og derfor er der al mulig god grund til at investere i et nyt – et effektivt et af slagsen.

“Der er sket meget med strygejern de sidste 10 år. Markedet er blevet beriget med diverse dampstrygejern og streamers, som effektivt efterlader dit tøj uden folder. Og uden at tøjet får mærker fra strygejernet,” skriver MeShop i denne artikel: https://meshop.dk/find-et-effektivt-strygejern/

Men hvad skal du overveje, når du køber et nyt strygejern? Det tager vi et kig på.

Nyt strygejern; det skal du kigge efter

Der er to forskellige typer af “strygere” – dem der ikke stryger så ofte, og dem der går meget op i strygetøjet.

Hører du til blandt førstnævnte, kan du med fordel vælge et dampstrygejern. Her har du ikke kun varmen at gøre med, du får også mulighed for at sprøjte lidt vand (eller damp) på tøjet, så det bliver lettere at stryge folderne væk.

Alternativ kan du vælge en decideret steamer, så du slipper for besværet med et strygebræt.

Kan du godt lide at stryge, og vil du gerne have et effektivt strygejern, kan du vælge en dampgenerator, der giver et større damptryk end det traditionelle dampstrygejern. Denne model fungerer også som damper, så du kan dampe gardiner eller tøj, der hænger på bøjle.

Vil du have den helt store model, kan du gå efter et decideret dampsystem, der kombinerer strygebræt og dampgenerator. Her er integreret en udluftning i strygebrættet, der bevirker, at dampen fjernes og strygningen dermed sker endnu mere effektivt.

Tjek også disse sider:

https://meshop.dk/
https://dkshops.dk/
https://shoppingnu.dk/
https://shopandbuy.dk/
https://minshopping.dk/
https://shopping-bloggen.dk/
https://Online-Shopping.dk/
https://ShoppingHome.dk/
https://HobbyShopping.dk/
https://ShoppingInspiration.dk/
https://shoppingagenten.dk/
https://ehandelsblog.dk/

More articles

04 March 2023

Teltudlejning