Vælg det rigtige sted i haven

29 January 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Mange nye husejere kan næsten ikke vente med at det bliver sommer og de kan sidde på terrassen og hygge. Det er også ofte et af de projekter de kaster sig først over, hvis der ikke allerede er en terrasse. Det kan imidlertidig godt betale sig at vente et års tid eller 2 og lære haven at kende først. Ved at vente finder du ud af hvor solen er, om der er vind der hvor i ellers lige syntes var det perfekte sted eller at solen måske allerede går ned kl. 5. 

Det kan også være at det perfekte sted ikke ligger i forlængelse af huset, men er en krog bagerst i haven. Find inspiration til din terrasse her https://www.kun-terrasser.dk/

Valg af materiale

Når du har fundet det rigtige sted til din terrasse. Uanset om den er i forlængelse af huset, er en ekstra terrasse på dit ynglingsted i haven eller du vil have udskiftet den eksisterende er valg af materiale vigtigt. Du kan blandt andet vælge at få en terrasse lavet af fliser eller du kan vælge at få en af træ. Der mange muligheder og her er det vigtigt at du vælger med omhu og får den rigtige fra start.

Er du ikke den bedste til at vedligeholde, bør du vælge en træsort der ikke kræver så meget vedligeholdelse, men elsker du at vaske en terrasse af og sikre sig at den får maling med jævne mellemrum, har du typisk flere valgmuligheder også prismæssigt. Her vil det være en god ide at få hjælp af en professionel. Uanset om du vælger selv at bygge den eller får et firma til det. Det ville være ærgerligt at vælge forkert og allerede indenfor få år at skulle ud og have lavet en ny, fordi man har valgt det forkerte materiale. Dette gælder både for træ og fliseterrasser.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning