Ujævnheder og skrammer kan fjernes med gulvafhøvling

04 September 2017 Astrid Pedersen

editorial

Gulvene er det element i en bolig, som er udsat for det hårdeste slid. Og hvis du er så heldig at være i besiddelse af et flot trægulv af høj kvalitet, er du nok opmærksom på, at det fra tid til anden har brug for en kærlig hånd for at holde sig lækkert og sundt, og udstråle det liv, som er kendetegnende for godt træværk. Uanset om dit trægulv blot fremstår en smule mere slidt, end det burde, eller om der er store skader på det – for eksempel dybe ridser eller

Skrammer, eller ujævnheder som følge af vandskader, kan dit gulv – såfremt det er af en nogenlunde ordentlig tykkelse og kvalitet – sandsynligvis reddes. Med en professionel gulvafhøvling er det muligt at bringe fordums liv og sundhed tilbage til dit træværk, og udbedre de skader, som er opstået i årenes løb.

Hvis du for eksempel står for at skulle sælge din lejlighed eller dit hus, er det en god investering at få behandlet gulvene, så de fremstår sunde og uden fejl. En potentiel køber vil hæfte sig ved et skadet gulv, som kan virke som et svagt punkt i boligen, og måske give anledning til store økonomiske kvaler siden hen. Hvis du sørger for at spare dine købere for den bekymring, vil du få lettere ved at overbevise dem om, at boligens generelle helbred er i top.

Du kan vælge selv at prøve kræfter med gulvafhøvling og efterfølgende behandling af dit gulv – eller du kan overlade opgaven til en professionel gulvafhøvler. Fordelen ved at vælge den sidste løsning er, at du undgår selv at forrette skade på dit trægulv – skade, som hurtigt kan vise sig at være mere vanskelig at rette op på, end de småskrammer, der måtte have været før du begyndte. Du kan for eksempel besøge gkservice.dk, som har mange års erfaring med gulvafhøvling, og få et godt tilbud.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning