Udlev din indre drengerøv med en havetraktor

04 december 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du er den lykkelige ejer af en stor græsplæne, ved du også, at det kræver sved, tid og kræfter i sommerhalvåret at slå den. En hel almindelig græsplæne i et parcelhus kræver, at du bruger omkring 39 timer på at slå den. Tænk så på, hvor mange timer du bruger, hvis du har en stor græsplæne. 

Heldigvis er der en løsning. En havetaktor. Ikke alene spare du masser af tid på at slå din græsplæne, du kan også fuldstændig legitimt lade din indre drengerøv slå sig løs. Du kan sidde på en havetraktor og stille og rolig slå græsset. Samtidig med at du ser på dine naboer der med møje og besvær slår deres med en traditionel græsslåmaskine.

Inden køb af havetraktor

Inden du køber en havetraktor, som ikke er billig at købe, kan du med fordel undersøge hvad der er skrevet på Husblog.dk. Husblog.dk har nøje undersøgt fordele og ulemper ved de forskellige havetraktorer.

Inden du køber en havetraktor er det blandt andet en god ide at have en klar ide om ens behov. Det sikre at man ikke køber en havetraktor der enten ikke opfylder ens behov eller også investere i en maskine, der har en langt større kapacitet end nødvendigt. Det er her at du ikke skal lade din indre drengerøv bestemme.

Alternativ til en havetraktor

Har du ikke mod på at købe en havetraktor, eller gider du ikke bruge tid og kræfter på at slå din græsplæne kan en robotplæneklipper være et alternativ.

En robotplæne klipper slår din græsplæne uden at du behøver at gøre andet end at sætte kanter ned, som fortæller robotplæneklipperen, hvor den skal slå og lige så vigtigt, hvor den ikke skal.

Hvis du har en stor græsplæne, skal du sikre dig at din robotplæneklipper har en så kraftig motor, at den kan nå rundt og slå hele græsplanen inden den skal oplades.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning