Udlejning af campingvogn sammen med vennerne!

23 August 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Ved tanke på at leje en campingvogn, så er det som regel noget, man gør sammen med familien, hvor man gerne vil bo på en campingplads, men man har ikke råd, plads eller tid til at eje en campingvogn, så man nøjes med at leje en – så man også kan prøve at have forskellige campingvogne gennem tiden.

Det kan du for eksempel gøre hos http://lcu.dk/ 

Men det kan jo også være i andre sammenhænge, at man skal bruge en campingvogn.

Det kan være ved, at man har brug for et rullende kontor, hvor man skal holde til forskellige steder, eller man skal have et sted at bo, når man skal være sælger på et kræmmermarked, eller man skal på festival og gerne vil overnatte bedre end ved at sove i telt.

Og så kan man jo også leje en campingvogn for at tage på ferie sammen med andre end familien.

Lej campingvognen til ferieturen med vennerne

Som regel tænker man jo ikke på, at man skal leje en campingvogn som en vennegruppe, et par kollegaer eller måske som naboer, da man måske hellere vil på bo på hotel eller rejse langt væk.

Men hvis man nu nyder campinglivet, så kan man jo have lyst til at dele det med kammeraterne, hvor heller ingen i den gruppe gider eje sådan en eller har plads til den, hvorfor det er bedre at leje den for en periode.

Så kan man måske også være lidt mere spontane, hvor man skifter campingplads med jævne mellemrum, og man kan lave nogle voksenting, som der ikke lige går an, hvis man har børn med på campingpladsen.

Der findes mange campingvogne, der også lever op til det formål at fungere sammen, når man skal være en gruppe af venner på campingferie, og man ikke tager turen som familie.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning