Tjek lige de andres domæner ud først

20 July 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi føler alle sammen, at vi er specielle og unikke, og det er vi sådan set også, men man siger også, at hvis man får en idé om noget, så er der en stor chance for, at der allerede er nogle, som der har fået idéen før dig, de kunne måske bare ikke føre den ud i livet.

Det handler om at være det rette sted, på det rette tidspunkt med de perfekte ressourcer til at blive den første, der legemliggør en idé, hvor andre måske ikke kunne gøre det, selvom de havde tanken først – og så bliver det førstnævnte, der bliver udødeliggjort og de andre, som man nævner i fodnoterne i historiebøgerne.

Derfor er der en fæl chance for, at hvis det ikke kræves så meget for at gennemføre noget, så er du næppe den første ude med den gode idé.

Det kunne være noget så simpelthen som at registrere et navn på et domæne til en hjemmeside.

Lav domæne tjek forud for at registrere dit eget

Så du har fundet på et navn til dit firma, og du har tænkt dig, at dit domæne skal bære sammen navn, men før du skynder dig hen for at registrere det, selvom det er ledigt, så er det værd lige at tjekke efter, om der er andre, der har et tilsvarende navn til deres domæne(r).

Man ender måske med at finde en del, og derfor skal man måske finde på et bedre navn til ens firma eller en afart dertil ens domæne, så man ikke direkte eller indirekte skal slås med de andre, der bærer det samme navn.

En mulighed er her at opkøbe de andre og tage patent på navnet, så der ikke er andre, der kan bruge det, men det er immervæk hurtigere “bare” at finde på et nyt navn.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning