Til dig der leder efter bolig

28 september 2021 Steffen Hansen

editorial

Hvis du søger efter en bolig lige nu, så har du sikkert gjort dig en masse tanker. Hvor vil du gerne bo, hvilken type bolig skal det være og hvad må det koste i pris. Der er et hav af tanker og overvejelser, der hører med, når man leder efter en bolig. I dette indlæg vil vi komme omkring tre punkter, som du måske ikke har overvejet, når du søger efter en bolig. Læs med her.

1. Søg væk

Hvis du kigger på en lejlighed inde i en storby, hvor prisen er helt ude i hampen, så kan det godt være, du skal længere ud af byen og kigge. Det kan ofte godt betale sig at søge væk fra de populære byer som Aarhus, København eller Aalborg. Her vil prisen pr. kvadratmeter være ganske dyr, hvor du vil få noget større til mindre penge, hvis du kigger på områder tæt på de tre byer. Derfor er det en god idé at søge væk fra de populære områder, hvor der er mange om buddet. Det kan f.eks. også være, du bor i Fredericia og kan intet finde, så kan du prøve og kigge efter ledige lejligheder i Vejle

2. Tjek transport muligheder

Hvis du kigger på en lejlighed i en by, men bor i en anden, hvor dit arbejde også er, så kan du med fordel tjekke hvilke togforbindelser, der måtte være. Det kan godt blive en realitet at skulle pendle på arbejde.  Så hvis du har en lejlighed i kikkerten, så kør lige adressen hurtigt gennem rejseplanen appen, så du har et bedre overblik over dine offentlig transport muligheder. Hvis det ikke er aktuelt, så kan du lease bil eller finde faste GoMore chauffører, der kører en daglig rute frem og tilbage til den by, du arbejder i. 

3. Vær realistisk 

Man kan godt være temmelig ambitiøs med de ting, som man ønsker ens lejlighed skal have. Udsigt, terrasse, vis antal kvadratmeter og egen vaskemaskine. Der er et hav af ting, som vi alle ville ønske vi havde. Men ofte kan det godt være svært at finde noget, der stemmer overens med den pris, vi kan give. Derfor er vores råd at være realistisk om dine mål. Det kan være, du kan undvære vaskemaskinen i lejligheden eller en bestem gå afstand til og fra arbejde etc. Så er det bedre at opprioritere antal kvadratmeter, fremfor en flot udsigt. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning