Tag træsko med på ferie

07 January 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Måske griner din bedre halvdel lidt af dig, når du træder i træskoene, fordi det ser lidt bondsk ud, men for dig er det en essentiel del af din garderobe, at du skal have sådan en skotype derhjemme.

Det er praktisk til lige at være i haven og ordne nogle småting, man kan gå ned at handle i dem, cykle og lige besøge naboen, så man nemt kan komme ind og ud af nogle sko, uden man behøver bekymre sig om, at de bliver beskidte – for det er de bygget til.

Dog er I på hjemmefronten blevet enige om, at du ikke tager dem på, når I er ude sammen, og når I skal til middag, tager i nogle pænere sko på.

Men når I så er på ferie, så er der lidt undtagelsestilstand, for det er her, man kobler fra og ikke har det pæne tøj på, og man lader også skægget stå.

Så det er nu, du virkelig kan udnytte dine træsko til fulde!

image

Brug de træsko under hele ferien!

For når man er på ferie, så er man som regel blandt mennesker, som man alligevel ikke kender til dagligt, og de har alligevel forståelse for, at man er på ferie, så man tager det lidt mere med ro og afslappet, end man ellers ville gøre det.

Derfor kommer de træsko frem hver gang, at du skal udenfor, om det så er ud med skraldet, eller I skal ud at se seværdigheder.

Selv når I skal på restaurant under ferien, snakker I længe om, hvorvidt man godt må have træsko på sådan et sted.

Men hvis det kan være op til dig, så vil du gerne være iført dine træsko, når I skal udenfor, om det er en til en længere spadseretur, eller I bare lige skal ud på terrassen.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning