Tag en snak med en dygtig psykolog i Charlottenlund

09 September 2020 Pia Nielsen

editorial

Lad hverken fortiden eller fremtiden forhindre nutiden – book tid hos en dygtig psykolog i Charlottenlund og få de rette værktøjer til at leve dit liv her og nu. 

Søger du en psykolog i Charlottenlund?

En psykolog kan være den løsning, der kan få dig videre i dit eller jeres liv efter en krise. Du kan have oplevet et dødsfald, en skilsmisse eller have problemer i familien eller i parforholdet. En dygtig psykolog i Charlottenlund tager sig af den individuelle såvel som par- eller gruppesamtalen, hvor adfærdsmønstre og reaktioner bliver snakket om. 

Et forløb hos en psykolog indebærer snak om de ting, der går dig på, og du får nogle konkrete værktøjer til at håndtere de ting, der falder dig svært i livet. Det kan være arbejde med dig selv, bevidsthed om din måde at agere på i bestemte situationer, eller det kan være, at I som par eller familie har nogle adfærdsmønstre, der ikke er gavnlige. 

Tag hånd om dit eget liv!

Lad ikke mørke skyer hænge for længe over dit liv – få professionel hjælp til at få bearbejdet sorg, modløshed, vrede eller frustration på en konstruktiv måde. Det handler om at ville, resten får du hjælp til. 

Et forløb hos en psykolog varierer i længde, og det kan sagtens være sat sammen af både individuelle og parsamtaler. Der er sjældent en fast plan for, hvor længe det tager at få bearbejdet en krise eller lære at bruge nogle nye værktøjer – det er op til dig. Du aftaler løbende med psykologen, hvornår næste møde skal finde sted og snakker om, hvor langt du eller I er nået i processen. 

En psykolog kan ikke løse problemerne i dit liv for dig, men den professionelle rolle og mange års erfaring kan give dig et objektivt indblik i din problemstilling, som kan være gavnlig for dig i din bearbejdning. 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning