Stram huden op i ansigtet med yoga!

11 februar 2021 Anne-Mette Hansen

editorial

Drømmer du om flottere hud i ansigtet? Som er helt strammet op og uden rynker her og der? Men vil du også gerne undgå at skulle under kniven eller bruge alverdens kemi for at realisere et smukt ansigt med fast hud? 

Der findes faktisk en anden mulighed. Nemlig ansigtsyoga. Det er en hel naturlig behandling af ansigtet. Som du selv kan udføre. Hvor du blot bruger dit ansigt og dine hænder. Uden at du tager nogen form for skade. Vil du vide mere? Læs med i denne korte artikel. 

Hvad er ansigtsyoga for en størrelse?

Ansigtsyoga er en kombination af en slags massageteknikker og træning af ansigtsmusklerne. De forskellige øvelser giver dig en strammere hud i ansigt og på halsen. Alt sammen ved at du blot udfører nogle øvelser i ca. 10 min. hver dag. Allerede efter 4 uger vil du kunne se resultater.

Yogaøvelserne til ansigtet er nemlig med til at opbygge muskelmasse, fremme din kollagenproduktion og hjælpe dig af med affaldsstoffer. Alt dette mindsker hævelser, reducerer rynker og strammer din hud op, så du får en flot og fast hud. 

Kan jeg selv udføre ansigtsyoga?

Ansigtsyoga er noget, du selv kan træne. Det kræver blot, at du finder et godt træningsprogram med de relevante øvelser. Der findes allerede mange hjemmesider, der tilbyder sådanne programmer til at stram huden op i ansigtet

Hvad får jeg ud af det?

Hvad giver ansigtsyoga dig? En hel masse er svaret. Dit ansigt og din hud får et langt mere frisk udseende. Du reducerer panderynker og minimer linjer og fuger andre steder i ansigtet. Kollagenproduktionen i din hud fremmes, og rynker udjævnes af din muskelmasse.

Alt i alt får du kun gode ting ud af at dyrke ansigtsyoga. Et smukt ansigt med en fast og rynkefri hud – vel og mærke uden at gøre brug af kemi eller kirurgi. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning