Sommerens rejser byder på nye rejseformer

10 marts 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af de planlagte charter ferier og all inclusive ophold på kedelige og forudsigelige hoteller? Så er tiden måske inde til at finde en ny måde, hvorpå du kan opleve verden. Det er måske på høje tid at opleve Europa på tætteste hold, måske gennem en morsom og givende bil ferie.

Road trips er nemlig ikke udelukkende forbeholdt det amerikanske kontinent. Du kan faktisk kommer rigtig langt på især den italienske autostrada, når du vælger at indtage det sydlige Europa i bil. Eller du kan rejse til nogle af de mindre kendte byer og hovedstæder i Europa, og få en helt unik oplevelse med hjem i kufferten eller i rygsækken

Bilferier i det smukke Italien – Sicilien og Calabrien

Hvis du ønsker at opleve mafiaens hjemstavn og de utroligt smukke scenarier langs Italiens sydvestlige kyst, kan du med fordel starte i Palermo. Du kan leje en bil hos et af bil udlejnings firmaerne i storbyens lufthavn, og dernæst tage turen til Messina over Cefalu, Enna og Syracus.

Hvis du har mod på det, kan du tage en færge til fastlandet og udforske de skønne områder i Calabrien, hvor du finder nogle af Italiens mest idylliske strande. Du kan læse meget mere om bilferie i Syditalien på rejsebloggerne.dk.

Knap så turist tunge hovedstæder og byer i Europa

Bliver vi i italien, kan du i stedet for Venedig og Rom vælge at besøge byer så som Padua eller Modena, hvis du ønsker en mere privat oplevelse, og stadig gerne vil beskue seværdigheder. Er du mere til de nordlige breddegrader, kan du vælge at drage mod nordøst til Finland og den flotte, kulturelle hovedstad Helsinki. Og en tur til turistplagede Berlin kan med fordel erstattes af en tur til historiske Leipzig.

Du kan få mange flere forslag til utraditionelle rejsemål og rejseformer på hjemmesiden rejsebloggerne.dk

Tjek også disse sider:

https://rejsebloggerne.dk/
https://rejse-glæde.dk/
https://nytomrejser.dk/
https://ferie-nyt.dk/
https://ferie-tips.dk/
https://RejseGnisten.dk/
https://RejseBrevet.dk/
https://TravelGuiden.dk/
https://Rejseminderne.dk/
https://OpdagelsesRejser.dk/
https://forslagtilrejser.dk/
https://ideertilrejsen.dk/

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning