Sørg for din bil holder længe med antirust behandling

23 November 2019 admin

editorial

Det danske vejr er unægtelig omskifteligt og varierende. I de senere år er regnvejret intensiveret og eksempelvis efteråret 2019 var det vådeste efterår nogensinde. Det betyder at sliddet på vores biler bliver mere og mere udtalt. For bilen bliver konstant udsat for elementerne og foruden det våde efterårsvejr er der også det hårde slid som vinteren og saltningen af vejene medfører. Saltningen betyder at bilen eroderer og forgår før tid. Heldigvis kan du som bilejer forlænge bilens levetid betrageligt ved at anvende Antirust i silkeborg. Antirust er en simpel behandling og her går man ind og behandler bilens undervogn med kemikalier, som går ind og beskytter bilen imod rustangreb.

Behandlingen tjener sig ind mange gange 

I Danmark betaler vi 180% oveni vores bils pris i indregistreringsafgift. Det betyder at biler er ekstremt dyre i Danmark sammenlignet med vores nabolande. Det betyder at hvis du kan forlænge din bils levetid med få år så har du tjent mange penge på antirust behandlingen og derfor skal du ikke betragte den som en udgift men derimod som en investering med et betragteligt afkast. 

 

Antirust behandling er ikke kun investering men også en sikring af familien 

Kører du rundt med din familie i din bil bør du også overveje en antirust behandling. For når din bil korroderes af rusten svækkes karrosseriet. Denne svækkelse betyder at de bærende elementer ikke har samme styrker som de tidligere har haft. Dette har muligvis ikke den største effekt i forhold til dagligdagskørsel men sker der et uheld risikeres der at bærende elementer går fra hinanden og et lille sammenstød bliver fatalt for enten dig eller dine medpassagerer.  

Så uanset om du gør det på grund af pengene eller på grund af din egen sikkerhed så bør du helt sikkert overveje at få fortaget antirustbehandling af din bil så den kan overleve flere sæsoner af det skiftende danske vejr. 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning