Social dining med sansestimuli i særklasse

15 september 2019 admin

editorial

Aarhus bliver kaldt “Smilets By” – og det med rette, for her finder du meget at smile af; heriblandt den forholdsvist nyåbnede Restaurant MALT, beliggende i de smukke og historiske bygninger, der førhen husede byens bryggeri, Ceres. Ceres er et sandt varemærke for Aarhus, og det er med til at gøre et restaurantbesøg hos MALT til noget helt særligt – men faktisk er dette kun et enkelt punkt på en lang liste over grunde til, at MALT er aldeles besøgsværdigt!

Hos MALT får du god mad – rigtig god mad! Et hold af habile og ekstremt dygtige kokke står hver dag troligt klar til at forkæle dine smagsløg med de lækreste menuer, særligt sammensat, med dertilhørende specialøl i særklasse! Her finder du ikke din klassiske vintjener, men istedet – i tråd med lokationens ånd – sommeliere med uddannelse i øl, og din mad vil akkompagneres af drikkevarer der vil løfte smagen til et helt nyt niveau.

Du vil med garanti også miste pusten over de fantastiske lokaler; træd indenfor og bliv blæst væk! Intet sted vil du opleve noget lignende.

Opsummeret kort er der altså ikke en eneste sans, der ikke bliver stimuleret – og hvad bedre end at dele så vidunderlig en aften med venner og bekendte?

Social dining i Aarhus har som koncept vundet stort indpas de seneste år, og hos MALT er det helt oplagt. Du får i forvejen sammensatte menuer med et antal små serveringer – og til en god pris! – så du og dine kære kan se, smage, snakke og sanse sammen. Aftenen bliver med garanti mindeværdig, og besøget bliver med største sandsynlighed ikke jeres sidste!

Du kan desuden holde selskaber på MALT, så falder du pladask for stedet (og det gør du!), overvej da kraftigt at afholde din næste større fest her – hvad enten det er bryllup, barnedåb, konfirmation, firmafest eller fødselsdag.

Bestil bord allerede idag og få en oplevelse, du ikke vil glemme!

 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning