Smukke og enkle Heiring smykker – find dem online

09 september 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal fødselsdagsbarnet, bruden eller en anden betydningsfuld kvinde begaves på behørig vis? Så går du aldrig galt i byen med et af de smukke Heiring smykker.

Heiring smykker – søde, fine og elegante

Det danske smykke brand Heiring står bag nogle af de mest ikoniske smykke koncepter i dagens Danmark. Det er hos Heiring du finder du fine skytsengle, som er en smykkeserie med charme og raffinement. De søde skytsengle følger dig hele livet igennem, våger over dig, og beskytter dig mod alt ondt.

Skytsenglene fås som ringe, som vedhæng til halskæder, som armbånd og som øreringe eller ørestikker, i flere forskellige materialer og størrelser. En Heiring skytsengel er den ideelle gave idé til dåbsbarnet, konfirmanden, 18 års fødselaren, studinen eller en anden særlig kvinde i dit liv som du ønsker det bedste for her i tilværelsen.

Skytsengel smykkerne fra Heiring er uforgængelige, går aldrig af mode, og kan bruges i alle sammenhænge. De fine skytsengel figurer er klassiske og elegante i deres opbygning og udstråler samtidig en fromhed, en uskyldsrenhed og en ydmyghed som sjældent ses i vor tid.

Blandt andre smykke kollektioner fra Heiring finder du stjernetegnene, de smukke og enkle blade og fjer samt tro, håb og kærlighed vedhæng og livets træ.

Hvor kan jeg finde Heiring smykker online

Hos Carat Diamanter finder du samtlige kollektioner af Heiring smykker i stort udvalg. Carat Diamanter fører et bredt sortiment af flotte kvalitets smykker fra nogle af de mest kendte smykke huse og designere i Danmark og udlandet.

Blandt de brands, du finder hos Carat Diamanter, er foruden Heiring Aqua Dulce, Georg Jensen, Julie Sandlau, Sif Jakobs, Susanne Friis Bjørner, byBiehl, Blossom Copenhagen, Line & Jo, Mads Z., Ole Lynggaard Copenhagen og Scrouples Jewellery.

Klik ind på caratdiamanter.dk og se de mange smukke og elegante smykker i den online shop.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning