Slæk aldrig på den personlige pleje

22 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er stor forskel på, når man kommer hjem fra arbejde, og man tager makeuppen af samt arbejdsuniformen, og når man så helt begynder at se bort fra den personlige pleje.

Den personlige pleje er jo sådan set alt fra, at man tager sig et bad, vasker sig igennem, får renset huden, brugt en creme og meget andet, om det er i større eller mindre omfang.

Det kan være en del af ens daglige rutiner, og så er der jo de gange, hvor man bliver inviteret ud, eller man skal til en vigtig jobsamtale, så man forsøger at fremstille sig selv på den bedst mulige måde, hvor den personlige hygiejne har en hel del at sige.

Man kan jo lugte og se den slags på lang afstand, om man går op i sådan noget basalt eller ej, og det kan få andre til at fælde dom over en.

Nogle gange må man godt slække på den personlige hygiejne – andre gange ikke

Det er også helt okay, hvis man udskyder badet en søndag, hvor man alligevel bare går derhjemme og ikke skal forlade ens hjem.

Har man en friweekend, så tager man måske ikke det pæneste tøj på, og man sparer lidt på makeuppen.

Er man tager i sommerhus, så er det netop en fordel, at man ikke behøver at stadse sig ud og gøre sig pæn, fordi man bare er blandt familie og venner, og man skal ikke til noget særligt vigtigt – og omgivelserne kender ikke til en så godt, fordi man ikke bor der til daglig.

Men man kan så også blive ramt af en depression, hvor man netop kan ende med at forbigå sådan noget essentielt som den personlige pleje, og det skal man som minimum forsøge at holde ved lige, for ens humør kan også ændre sig alt efter, om man tager sig af den personlige pleje eller ej.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning