Skal man satse alt for at blive murer?

22 oktober 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du kan have en livslang drøm om at blive murer i Silkeborg, eller det kan være, du er blevet træt af det arbejde, du har på nuværende tidspunkt, der er meget stillesiddende, så du vil ikke bare finde en ny arbejdsplads – du vil gerne skifte erhverv.

Og ikke nok med det, så overvejer du også meget kraftigt at gøre det i den forstand, hvor du selv kan være din egen chef, for nu har du oplevet så mange chefer koste rundt med dig i flere år, mens de garanteret bare selv sad på deres flade og uddelelegerede arbejde.

Du er ret så sikker på, at du kan være din egen chef, og ved at være murer i Silkeborg kommer du både mere ud, møder flere mennesker, får brugt kroppen og kan være tættere på din familie, når du skal hjem.

Dog er du også fuldt ud klar over, at det ikke bliver nogen dans på roser at oprette sådan et firma med alt, hvad det indebærer af momsregnskab, virksomhedsoprettelse, finde erhvervslokaler, ansætte folk, lønninger og så videre og så videre…

Men du kan virkelig mærke gejsten og ved også, at det skal være nu, inden du bliver for gammel, hvis det nogensinde skal være. Så du giver dig i kast med arbejdet fra bunden og glæder dig til hele processen.

Du opdager så allerede som noget af det første, at det kan komme til at ramme familien, når du nu skal satse på dit kommende firma. Du skal lægge din opsparing til det, din bedre halvdel spæder også til, og det kan blive nødvendigt med at tage et lån i huset.

Derfor ved du også, at det virkelig skal kunne fungere, for hvis firmaet går nedenom og hjem med stort tab, så kan det blive en betragtelig udgift at skulle hente hjem igen.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning