Skal du også have en regnmåler til efteråret?

14 September 2020 Sara Mortensen

editorial

Måske har du set de fine regnmålere før? Det er kort sagt en pind med et måleglas på toppen, men nu kan man få dem i mange søde og sjove designs. Det er ikke så spændende at have en pind med et måleglas stående midt i haven, men med alle de fine regnmålere man kan finde i dag, så er det en anden sag.

En regnmåler kan være rigtig brugbar at have til efteråret, hvor det ofte regner en del i Danmark. Der er mange våde dage og det kan være svært at vide hvor meget vand ens smukke have skal have. Hvis man elsker sin have og gerne vil have den til at se skarp ud hele året, så kan en regnmåler være din nye hjælp. 

 

 

Vil du også gerne have en smuk have hele året rundt?

Med en regnmåler kan man via måleglasset meget præcist se, hvor meget vand der egentlig er faldet over natten eller en bestemt periode. Måske kender du selv til at det kan være svært at vurdere, hvor meget eller hvor lidt blomsterne og planterne i haven skal have.

Mange har bestemte vandingsdage, hvor de altid på de faste dage, vander hele haven. Her kan det være en fordel at man på de bestemte dage ikke bare giver den samme mængde vand hver eneste gang. Man kan nemt komme til at overvande sine blomster, hvis man bare følger rutinen. I stedet kunne man lige kigge på sin regnmåler og se om blomsterne skal have mindre end de ellers får. 

 

Find en regnmåler som skaber ekstra hygge til haven

Man kan sagtens finde en regnmåler, som passer godt i ens have. Man kan få regnmålere med forskellige figurer på toppen, fx en sød frø iklædt regntøj. Der er mange at vælge i mellem i dag og du kan fx finde et stort udvalg lige her: https://gladegaver.dk/regnmaaler. En sjov regnmåler kan skabe god stemning i haven og tilføje noget ekstra personlighed til haven.

Regnmålere er bestemt også noget, som ens gæster lige kan tale lidt om, når de kommer på besøg. Det giver bare en lidt anderledes og ret hyggelig stemning at have noget specielt og sjovt placeret midt i haven – lidt ligesom et fint fuglehus. 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning