Skal du have haveservice i Hedehusene?

14 October 2019 Anne-Mette Hansen
image

editorial

Gror ukrudtet ukontrolleret? Får du ikke tid til at slå græs? Eller til at vande haven? Skal der ske noget nyt i haven eller på terrassen?

Det er ikke altid nem at overskue alle opgaverne i ens have eller grønne område. Om end det bare er vedligeholdelse, fornyelse eller f.eks. snerydning om vinteren, så kan du altid hyre professionelle folk til at tage sig af din have eller dit grønne område. 

5 gode grunde til at hyre professionel haveservice

Der findes et væld af gode grunde til at få professionelle folk til at vedligeholde eller forny din have. Det er blandt andet:

1. Tid til dig selv og at nyde din have.

2. Få din have til at se flot ud igen.

3. Hold din have pæn hele året rundt.

4. Holde dit grønne område vedligeholdt om sommeren og ryddet om vinteren.

5. Få skabt nye elementer i haven som terrasse, sti, støttevægge eller bede. 

Når du skal vælge de rette folk til at udføre din haveservice, er det en god idé at gå online og sammenligne deres ydelser og deres priser. 

Her finder du effektiv haveservice i Hedehusene

Mangler du et sted at starte, idet du leder efter haveservice? Så skal du starte hos JE-Haveservice. De kan virkelig deres kram! Og så har de grønne fingre hele hånden rundt. Firmaet er startet af Jesper i 2016. Han er uddannet anlægsgartner og har mange års erfaring i branchen. Firmaet har fokus på både at tilbyde praktiske og æstetiske løsninger til din have. 

JE-Haveservice kan hjælpe dig med:

 

– Vedligeholdelse af små og større haver eller anlæg.

– Etablering af terrasse, sti, indkørsel, trapper, kantsten og støttevægge.

– Snerydning for private, erhverv eller boligforeninger. 

 

Vil du vide mere? Så kan du besøge deres hjemmeside og læse meget mere om, hvad de tilbyder af løsninger og haveservice i Hedehusene. 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning