Skal dit barn gå til ballet?

13 August 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Ballet er en fantastisk sport. Men den kræver, at man starter med at dyrke den fra en meget ung alder. Har dit barn en drøm om at danse ballet, så kan du derfor aldrig være for hurtigt til at tilmelde dit barn. Holdene starter typisk allerede for 3-5 årige. Det er den perfekte alder at begynde at træne ballet i. Det kan også være, at din barn allerede har trænet ballet i flere år og gerne vil prøve ny udfordringer. Så giver det god mening at lede efter et overgangshold eller aspiranthold.  

Balletundervisning hos Balletteateret

Hos Balletteateret, som har eksisteret siden 1956, er der ballet for børn og unge i alle aldre. Lederen af stedet er selv uddannet som danser i Royal Academy-stilen ved Stella Mann School of Dancing i London.

Der er miniputballet for de 3-5 årige. Hold 1-5 som man starter på fra 5 års alderen og op til 12 års alderen. Herfra kan man komme på et holde for unge, der er har gået til ballet i mere end 4 år. Der er også et aspirant hold for unge over 15 år, der har gået til ballet i mere end 6 år. Sidst men ikke mindst, har de også et hold for voksne med “blød ballet”.

Der er altså derfor et hold for enhver aldersgruppe og erfaringsniveau hos Balletteateret. Du kan læse meget mere om holdene på deres hjemmeside. 

Find det perfekte hold til dit barn eller dig selv og kom i gang med ballet i Nordvest. Elevskolen er beliggende perfekt, til dig der søger et ballethold i København, Frederiksberg og Nordvest. 

Se opvisninger hos Balletteateret 

Balletteateret byder også på flere opvisninger årligt. F.eks. den årlige juleopstilling på Baltoppen live, men også på andre tidspunkter i sæsonen. Det giver dig mulighed som forældre eller andet familiemedlem at komme hen og se dit barn eller barnebarn danse ballet for et publikum. 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning