Skal bilen på værksted?

28 August 2021 Steffen Hansen

editorial

Synger din gamle bil på sidste vers, og føler du at den fortjener at blive forkælet på et værksted? Eller har du lige købt ny bil og nu driller mekanikken? Hvis du er bilejer, så er værkstedsbesøg en del af det at eje en bil, men der er nogle ting du kan gøre, inden du vælger autoværksted, og dermed spare nogle penge på din mekaniker regning.

Søg anbefalinger

En metode til at finde det helt rigtige autoværksted, til at tage sig af din bil, er ved at bruge dit netværk. Spørg blandt familie, venner, bekendte og kollegaer, om der er nogen der kan anbefale dig et godt autoværksted, eller en god mekaniker. Der er stor chance for at der er nogen i dit netværk, der har en god oplevelse med et bestemt værksted, eller med en specifik mekaniker. Dit netværk er altid de første sted du bør starte, hvis du har brug for anbefalinger.

Læs Anmeldelser

En anden metode til at finde et godt autoværksted, er ved at bruge internettet til at finde anbefalinger af bestemte værksteder. Der findes flere forskellige hjemmesider til formålet, bl.a. en side som Trustpilot, hvor du kan se autoværkstedets rating, og anmeldelser fra deres kunder. Der er nogle der er skeptiske overfor Trustpilot, da det mener at man kan betale for at få fjernet dårlige anmeldelser, men generelt set, er det den bedste side til formålet.

Få flere tilbud

Det er en god idé ikke bare at vælge det første og bedste autoværksted, men bruge tid på at undersøge deres omdømme, og derefter indhente tilbud fra de værksteder med de bedste bedømmelser. På den måde kan spare penge, og finde et værksted du er glad for. Leder du efter et nyt autoværksted, eller bare et sted hvor du kan køre hen, hvis din bil volder problemer, så kig her: https://www.jaauto-amager.dk/ 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning