Skab en hule med plakater

26 april 2019 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Selvfølgelig kan du ikke af plakater alene lave en hule, da denne ville skvatte sammen ret hurtigt, da plakater er til for at blive sat op på væggen eller andre overflader og ikke til at bygge med.

Men du kan skabe dig din egen lille hyggelige hule ved at sætte plakater op på for eksempel dit værelse, din mandehule, øvelokale eller andet, hvor du ynder at trække dig tilbage, være kreativ eller slappe af.

Normalt sætter man plakater op og skaber et mellemrum mellem dem hen til næste plakat, så væggen ved siden af kan stå som kontrast eller supplement til plakaten.

Nogle mennesker ligefrem indrammer deres plakater, så de ikke får solens påvirkning på sig eller former for uheld, væske eller andet på sig, så de går i stykker. Og så er det den eneste plakat, de ejer.

Dette er alt sammen meget fint, men nogle gange kan det være fedt at være spontan og ikke så fintfølende med plakater, så man bare sætter en helvedes masse op, gerne lidt skævt, uden ensartet mellemrum og i vores tilfælde: Uden mellemrum imellem.

Det kan blive en hel kunst i sig selv at sætte plakater op, så de dækker en hel væg, loftet eller det hele, så man netop ender med en hule, så man kan læne sig bagover, beskue omgivelserne og bare lade sig fordybe i det, man ser.

Der kan blive skabt en hel alternativ verden omkring en, som man kan synke ind i, fordi virkeligheden bliver udvisket, da intet afslører overfladen bagved og minder en om, at virkeligheden findes.

Man kan sætte en masse tilfældige plakater op med forskellige motiver og i forskellige længder. Man kan købe et ocean af den samme type plakat og så sætte dem op lige ved siden af hinanden.

Det er bare med at prøve sig frem, for det er nemt at sætte plakater op, og de kan også nemt blive taget ned igen afhængigt af, hvordan du satte dem op til at begynde med.

Køb dine plakater fra Sohu-Shop.dk, som vi har linket til.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning