Servietter kan være med til at understrege det festlige tema

27 august 2018 Emilie Jacobsen

editorial

Når du skal holde en fest, har det stor betydning for festen, at der er pyntet op, og at der er gjort noget ud af oppyntningen. Når der er flot pyntet op, vil det være meget nemmere for alle at komme i feststemning. Dermed kan festen hurtigere komme i gang. 

Der er mange elementer, der skal spille sammen, når du skal pynte flot op. Du skal dermed også have nogle flotte servietter, som du kan lægge på bordene. Servietterne har dels en praktisk funktion, da folk kan bruge dem, når de skal tørre sig om munden eller tørre op, dels er de med til at pynte og gør dermed festen mere festlig. Derfor er det vigtigt, at du bruger noget tid på at finde de rette servietter. 

Heldigvis behøver du ikke at bruge lang tid og gå i mange butikker, når du skal købe servietter. Du kan bare købe dem via nettet. Det kan for eksempel være på en webshop som ctiparty.dk, hvor de har mange forskellige at vælge imellem. Dermed kan du nemt finde den eller de farver, der passer til det tema, som du har valgt til festen. 

Servietterne er med til at sige meget om, hvilken form for fest det skal være. Har du valgt store, hvide servietter, vil de fleste hurtigt kunne afkode, at dette er en mere formel og alvorlig fest. Har du derimod valgt servietter i glade farver som klar rød eller klar grøn, kan du signalere, at det er en sjov og uhøjtidelig fest. 

Dermed ikke sagt, at du ikke kan bruge farvede servietter til en mere formel fest. I det tilfælde handler det ofte om, hvordan du bruger dem. Hvis du folder en farvet serviet ind i en hvid, vil det ofte se mere formelt ud. Derudover vil den øvrige bordopdækning selvfølgelig også være med til at signalere en mere højtidelig fest. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning