Send pakker trygt og sikkert via GLS pakkeshop

16 november 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal du i gang med at sende julegaver ud til familie og venner? Så kan du med fordel benytte GLS.

Hvorfor skal jeg sende min pakke via en GLS pakkeshop?

Der er rigtig mange fordele ved at benytte den internationalt anerkendte fragt og distributions virksomhed GLS når du står for at skulle sende en pakke. GLS er kendt som værende en af de mest stabile og pålidelige operatører inden for forsendelse af pakker for såvel private kunder som for erhvervsvirksomheder.

GLS har altid været langt fremme i skoene når det handler om optimering af forsendelses processen og er således blandt de agenter på markedet som klarer sig bedst når det gælder eksempelvis sporing af pakker. Samtidig har GLS et utroligt vel udbygget netværk af underleverandører af forsendelses ydelser, fordelt over hele verden. Og du vil med sikkerhed altid kunne finde en GLS pakkeshop i nærheden af din – og din modtagers – bopæl.

GLS pakkeshops findes nemlig i rigtig mange supermarkedet, dagligvare butikker og kiosker samt på visse tank stationer rundt omkring i landet. Og derfor er det en kæmpe fordel at benytte GLS, da din modtager altid vil have gode muligheder for at afhente sin pakke i nærheden af sin adresse.

GLS pakkeshop – den nemme og fleksible løsning

Der ud over er det utroligt nemt at lade forsendelsen foregå via GLS pakkeshop. Som afsender skal du ikke sidde hjemme og vente på at fragtmanden kommer forbi for at afhente pakken. Din modtager skal heller ikke holde skansen for at afvente pakkeposten. Vedkommende kan selv afhente pakken i den valgte pakkeshop når der er tid og mulighed. Og med den smarte track and trace app fra GLS er det muligt at følge pakkens rejse hele vejen fra den ene pakkeshop til den anden.

Du kan læse mere, og finde din lokale GLS pakkeshop, på hjemmesiden findpakkeshop.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning