Sæt katten i kattepension, når du skal på ferie

04 September 2020 Astrid Pedersen
image

Mangekatte ejere er i tvivl om hvad de skal stille op med katten mens de er på ferie. Kan den klare sig selv derhjemme? Kan man tage katten med på ferie, eller går det bare galt? Eller skal katten måske i pension? Skal du være væk længere end et par dage er den sidste mulighed klart den bedste løsning.

Hvor kan jeg sætte min kat i kattepension i Stenløse?

Det er altid en god idé at vælge en kattepension i nærheden af bopælen. På den måde kan du skåne din kat for lang transporttid – noget de færreste katte bryder sig om.

Er du således bosat i det nordsjællandske, nærmere betegnet Stenløse, Ganløse, Frederikssund, Ølstykke, Slangerup eller Egedal, kan du med fordel benytte Egedal Kattepension. Hos Egedal Kattepension er din kat i sikre og trygge hænder. Egedal Kattepension ejes og drives af Katja, som har mange års erfaring med pasning og pleje af katte af alle racer, typer og aldre.

Din kat får masser af frihed og tryghed hos Egedal Kattepension, hvor du kan vælge mellem egen suite til din kat eller indlogering i et fælles katte voliere sammen med andre katte. Alle katte, der bor på Egedal Kattepension, får under alle omstændigheder fri adgang til fælles arealer, masser af legetøj, kradse faciliteter og selvfølgelig rengjorte kattebakker. Er din kat udekat kan du vælge at den skal have adgang til en udendørs indhegnet løbegård. Og er den indekat vil katten selvfølgelig tilbringe sit ophold inden døre.

Når du vælger at indlogere din kat hos Egedal Kattepension vil du få mulighed for at give katten madpakke med, skulle den have brug for special foder. Du kan dog også vælge at lade din kat spise pensionens foder, som er Kromix Katteknas – en lækker og velsmagende blanding af diverse ingredienser som tilgodeser kattens ernæringsmæssige behov.

Læs mere om Egedal Kattepension på egedalkattepension.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning