Sådan skaber du trygge rammer for nye medarbejdere fra udlandet

28 November 2021 Silje Hansen

editorial

Hvis du har medarbejdere der kommer fra udlandet, og skal starte på din arbejdsplads, kan du hjælpe dem godt på vej. Her har du mulighed for at alliere dig med en virksomhed som udelukkende hjælper medarbejdere og deres familier med at komme godt på plads i Danmark.

Dermed skal de ikke stå for det hele selv med at finde en ny bolig, få indrettet sig og vide hvordan man skal begå sig i Danmark. Der er mulighed for at de kan flytte ind i en lejlighed der allerede er møbleret. Dermed kan medarbejdere 100 % fokusere på arbejdet og de opgaver du har planlagt der skal laves.

image

Derfor er det en fordel at vælge professionel hjælp til udenlandske medarbejdere

Uanset om det er medarbejdere fra Europa eller uden for EU, så kan det være en uoverskuelig situation at skulle til Danmark. Især hvis man ikke kender byen eller områderne. Her kan det være svært at vurdere, hvilken bolig man skal vælge, da man typisk vil forholde sig til det arbejde man skal starte på. Ved at vælge en virksomhed der kun arbejder med at hjælpe medarbejdere fra udlandet, kan de få den hjælp de ønsker for at komme godt på plads. 

Det vil sige, at de sammen finder en bolig i et område som de ønsker samt hjælper dem med at komme på plads. Da der kan være en sprogbarriere og en masse nye indtryk, kan de få hjælp til, hvor de handler ind, hvad de kan opleve i nærheden, samt hvad der kan være ideelt at vælge som skole og daginstitution for deres børn.

Hvem kan hjælpe din virksomhed?

Hvis du leder efter nogle af de bedste i Danmark til at hjælpe med at få udenlandske medarbejdere til at komme godt på plads i Danmark, bør du tage kontakt til gatewaytodenmark.com.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning