Sådan skaber du en (u)hyggelige halloweenfest med halloweenpynt

20 August 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Halloween er en sjov højtid. Den giver både mulighed for at klæde sig uhyggeligt og skræmme andre eller lave sjov med dem. For at holde den perfekte halloweenfest har du brug for flere ting. De vigtigste er naturligvis udklædning og pynt, der giver dit hjem nogle uhyggelige halloween vibes. Men hvor finder du alt, hvad du skal bruge til årets halloweenfest? Læs med her.

4 musts til en vellykket halloweenfest

Der findes utrolig meget til at skabe en vellykket og uhyggelig halloweenfest med. De 4 vigtigste ting er:

1. Uhyggelig udklædning – som vært er du nød til at gå all-in. Du skal helst have den mest uhyggelige udklædning af alle. Det er også fedt at kunne åbne døren og overraske dine gæster. F.eks. med en super uhyggelig maske eller en falsk økse. 

2. Uhyggelig borddækning – bordet er et af de bærende elementer i halloweenfesten. Det skal emme af uhygge. Det er her I sidder og nyder aftenen, og derfor må der gerne være uhyggeligt pynt, der passer ind i dit tema. F.eks. skeletter, hekse, blod osv. 

3. Skræmmende effekter indenfor – selvom bordet bærer aftenen, er det også sjovt at gemme uhyggelige dekorationer i andre rum. Så dine gæster f.eks. bliver forskrækket, når de går ud på badeværelset og der er blod over det hele, der ligger en afskåret hånd eller der hænger et spøgelse.

4. Skræmmende effekter udenfor – hvorfor ikke skræmme gæsterne fra første øjeblik? Og vise dem, at det altså er her, at der er halloweenfest? Det kan du gøre med det klassiske ‘keep out’ skilt, et ‘zombie zone’ skilt, nogle uhyggelige lys eller flagermus der hænger ned foran hoveddøren.

Køb pynt og udklædning til festen hos Partybutikken

Hvor køber du alt dit pynt og den perfekte udklædning til halloweenfesten? Det gør du uden besvær hos Partybutikken. De har et kæmpe udvalg af affekter, dekorationer og kostumer. Opdag alle muligheder her: https://www.partybutikken.dk/shop/halloween-79s1.html

More articles

04 March 2023

Teltudlejning