Sådan skaber du blikfang med flagguirlander

06 oktober 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Flagguirlander er et ofte set fænomen. De hænger i butikker, men kan også bruges på kontoret, til events eller festlige anledninger.

Det ikke altid nødvendigvis med flag på. Ofte er de kreeret i forskellige former, farver og designs, der har noget med butikken at gøre. Det kunne være et specielt tilbud – til jul, til Black Friday, til valentinsdag til påske eller måske i relation til en specifik vare. 

Hvordan skaber du blikfang med flagguirlander?

At skabe blikfang med flagguirlander er faktisk ret simpelt. Du skal hænge dem netop det sted, hvor du vil have dine kunder, medarbejdere eller gæster skal kigge hen på og lægge mærke til. 

Derudover kan du også bruge guirlanderne til at skabe stemning i hele din butik eller dit lokale. Det kunne være, hvis du kørte et event eller tema i din butik eller til din fest. Måske et superbowl tema i dit supermarked eller til dit arrangement.

Til sådan en lejlighed kunne det være ideelt at pynte op med amerikanske flag. Der helt klar vil indbyde til en rigtig fed super bowl stemning.

Køb flagguirlander i mange former og farver

Som du nok har opdaget nu, kan du altså få flagguirlander i masse andre former end lige netop flag. Det kunne være hjerter til valentinsdag. Men hvad nu hvis de skal være specialdesignet? Så de passer til lige dit event, fest eller butik?

Der findes mange print og grafiske butikker, der tilbyder skræddersyede reklameartikler som flagguirlander, f.eks. denne her:

https://hansbruun.dk/reklameartikler/flagguirlander/

Det er faktisk bare med at gå på opdagelse online. Det du selvfølgelig skal kigge efter, er prisen. Nogle tager en langt højere pris, end andre gør. Derfor er det også en god idé at spørge efter en pris, inden du bestiller dine flagguirlander. Så du ikke bliver chokeret over, hvad de koster. Det kan typisk betale sig at bestille mere af gangen. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning