Sådan sætter du dit personlige præg på dit nye badeværelse

20 January 2020 Silje Hansen

editorial

Overvejer du enten at få nyt badeværelse eller renovere dit gamle? Så er der mange mulighed for at du kan skabe et fantastisk miljø og rum, der er indbydende og lækkert. Dermed kan du også sætte dit personlige præg på badeværelse, så du har et hjem der er fuldstændig gennemført i enhver detalje.

Ideer til at skabe et lækkert badeværelse

For rigtig mange er badeværelse et frirum. Her kan du blandt andet tage dit bad og morgenen eller aftenen i hyggelige omgivelser, der får dig til at slappe af. Det kan du blandt andet gøre ved at skabe en stemning som du kan lide og som du forbinder med afslapning og velvære. På et badeværelse kan du vælge alt lige fra klinker, fliser, badeværelsesmaterialer samt den belysning, der skal være i rummet. Det er vigtigt at vælge klinker eller fliser, da det er sundt og godt i et fugtigt rum som det jo er på et badeværelse. Her kan du i stedet for de helt klassiske hvide klinker vælger enten mørke eller farvede klinker til badeværelset. Du kan vælge mellem mange forskellige størrelser og designs, så du kan få det præcis som du ønsker.

Marmor er blevet populært. Det er naturligvis også dyrt. Du har i dag mulighed for at vælge mellem flere forskellige materialer der er designet som var det enten lys eller mørk marmor. Dermed får du helhedsudstrykket og den stemning du ønsker i dit badeværelse, uden at skulle betale den dyre pris for marmor. 

Når du skal vælge en håndvask, kan du vælge en håndvask, der enten er integreret i bordpladen eller som er placeret ovenpå bordpladen. Her kan du også vælge mellem om det skal være en rund eller firkantet håndvask i præcis den farve og materialer du synes spiller godt sammen med resten af badeværelset.

Er du blevet nysgerrig på flere indretningsmuligheder, kan du med fordel her finde inspiration til nyt badeværelse.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning