Sådan kan PTFE tape bruges

19 January 2020 Cecilie Mortensen

editorial

PFTE tape er en af de ting, som langt fra alle ved hvad er. Det er heller ikke alle, som ved hvem der bruger det. Derfor kan du læse med her, hvis du vil vide mere omkring det. 

PTFE tape er noget, som bl.a. er særligt brugt hos VVS-folk. Her er det en tape, som er særlig effektiv til gevindtætning, så der ikke kommer lækage fra f.eks. de rør, der arbejdes med. Udover dette kan denne type tape også bruge til at varmeforsegle materialer. Tapen har nemlig den egenskab, at den selv ved høje temperaturer kan modstå den varme, den udsættes for Det kan være, hvis der f.eks. svejses eller hvis overflader ofte får høje temperaturer, og som efterfølgende skal nedkøles igen. 

Hvor er det muligt at finde PTFE tape? 

Der findes en række forskellige leverandører, som kan hjælpe med PTFE tape. En af dem er bl.a. Jørgen Bork Electronic Her finder du også gode muligheder for rådgivning og vejledning, hvis du står med et behov for denne tape. Det findes nemlig i forskellige varianter, hvilke hver især er tilpasset til forskellige funktioner og overflader. Det kan derfor godt svare sig at få den nødvendige rådgivning. Noget tape fungerer bedst til silikoneoverflader, hvorimod andet tape er mest ideelt til overflader i metal og plastik. Når man finder det rette match, så vil ydeevnen også være bedre – og det er ikke uvæsentligt, for at tapen kan holde sin funktion. 

For at du finder det rette match, så hjælper Jørgen Bork Electronic dig rigtig godt på vej – der er derfor alle gode grunde til at tage fat i dette firma for professionel og god rådgivning. På den måde kan du også komme godt i mål med den varmeforsegling, du ønsker at købe tape til. Alternativt kan du også læse mere her omkring PTFE tape.    

More articles

04 March 2023

Teltudlejning