Sådan får du skabt erhvervsbyggeri, der passer til dine behov

15 January 2020 Emilie Jacobsen

editorial

Skal du i gang med et stort erhvervsbyggeri af lejeboliger eller andelsboliger, har du sikkert en masse ideer til, hvordan det skal udformes. Hvilke materialer det skal være i, hvor store boligerne skal være og meget mere. For at du kan få ført alt det ud i livet, er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at vælge nogle samarbejdspartnere, der er lydhøre, og som forstår dine behov. 

Skal du have opført erhvervsbyggeri i Mariager, er det en god ide for, at du overvejer at samarbejde med Hobro Tømrer- og Snedkerforretning. Ikke nok med, at de har et stort lokalkendskab, de er også vant til at samarbejde med en række forskellige kunder, hvor de selvfølgelig hver gang sætter sig ind i, hvad den enkelte kunde har af behov. Derfor er det oplagt for dig, at du overvejer dem. Læs mere om dem her.

I nogle tilfælde vil du have nogle særlige krav til, hvordan lejlighedsbygningen skal se ud. Det kan være, at der er regler i lokalplanen, der siger noget om det. Det kan også være, at du har helt frit spil, og at du derfor gerne vil skabe nogle bygninger, der er anderledes. Bygningens udseende er selvfølgelig vigtigt for, hvilke typer af mennesker du kan tiltrække til at bo i lejlighederne. 

Det samme er selvfølgelig det indre. Først og fremmest er det vigtigt, hvor store boligerne er. Henvender du dig til familier, har de brug for mange værelser, henvender du dig til studerende, har de brug for små lejligheder. Seniorerne har brug for rimelig med plads, men ikke så meget som børnefamilierne. Samtidig vil de typisk gerne have, at det er nemt at komme rundt i boligerne – også hvis de bliver dårligt gående eller kommer til at sidde i kørestol. For alle grupper er der altså særlige hensyn at tage, og det er vigtigt, at du gør det. 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning