Sådan får du de bedste fisk
Hvis ikke du spiser fisk, så aner du ikke hvad du går glip af. Det kan godt være at du engang smagte mormors røgede ål, og virkelig måtte tage dig sammen for ikke at kaste op, fordi at du virkelig ikke brød dig om smagen. Vi kan godt forstå at det har gjort at du har nogle forbehold over for fisk, men sandheden er, at der findes utroligt mange forskellige fisk i havet, og næsten ligeså mange måder man kan tilberede dem på. I denne artikel får du tre gode råd til hvordan du får de bedste fisk.
Fang dem selv
Hvis du er udendørs menneske og elsker havet eller de mange åer og søer, som Danmark har at byde på, hvorfor så ikke bange dine fisk selv? Du kan endda kombinere det med en telttur, hvor du laver bål og tilbereder de fisk du har fanget på bålet, mens du nyder en god øl. Mennesket er oprindeligt skabt til at fange sin egen mad og tilberede den, så hvorfor ikke finde tilbage til sine rødder og udforske det der ligger i dine gener?
Køb dem hos fiskehandleren
Fiskehandleren har et større udvalg, end du umiddelbart kan fange i din lokale put-and-take sø. Det gør at der også er større chance for at du kan finde en fisk som du rent faktisk kan lide, men også at du kan spørge fiskehandleren til råds, både omkring fisken, men også om hvordan man tilbereder den bedst.
Køb dem fra et røgeri
Stort set alle der har været på Bornholm, har været forbi et af de lokale røgerier. Hvis man først har smagt røgede sild én gang, så ved man at man her har med en af de lækreste retter, som det danske køkken kan byde på. Ønsker du at vide mere om røgede fisk, så kan du læse mere her: https://www.roegeriet.dk/