Rygekabiner er stadig nødvendigt at have visse steder

12 October 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi har nået en tidsalder, hvor det at ryge efterhånden er sådan en personlig sag, at man udelukkende nok snart kun må ryge derhjemme – selvom der nok skal tages tiltag for at sørge for, at man heller ikke må det på den ene eller anden måde.

Men det er jo også forståeligt nok – tænk sig, hvis man skulle forsøge at lovliggøre noget, der udelukkende har så dårlige effekter på kroppen nu om dage?

Det ville jo dårligt kunne lade sig gøre, og følgevirkningerne er da også noget, som koster samfundet massere af penge at gøre noget ved årligt, så det er forståeligt, at man forsøger med forskellige tiltag fra at sætte priserne på tobak op til at gøre det ulovligt at ryge forskellige steder, så man langsomt kan udfase den dårlige vane.

Men rygning er stadig lovligt visse steder i det offentlige, hvis man for eksempel benytter sig af rygekabiner.

Med rygekabiner omgår man loven på en lovlig måde

Groft sagt er der mange strenge regler for, hvor får kvadratmeter man må ryge på, når man er ude i det offentlige og specielt på steder som barer, caféer med videre.

Hvis man ikke har det korrekt antal kvadratmeter her, så må man installere en rygekabine.

Her er der begrænsede kvadratmeter, og der er god udluftning af de rette af slagsen, askebægre med videre, så rygerne kan få et helle her.

For vi lever stadig i en verden, hvor der findes mange rygere, og de skal da have lov til at ryge.

Det er jo mest de kommende generationer, vi skal have vænnet af med at ryge – eller helt undgå, at de kommer til at ryge.

Men indtil da kan man få installeret rygekabiner forskellige steder, så man har mulighed for at ryge og genere andre mindst muligt.

Dem kan du skaffe her: https://alfainstruments.dk/produkter/rygekabiner-mm/

More articles

04 March 2023

Teltudlejning