Rotter skal bekæmpes hårdt og kontant

28 august 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Selvom de fleste af os kvier os ved at skulle slå dyr ihjel, er der ingen vej udenom hvis man opdager eller har mistanke om at der er rotter på ens grund, i kloakken eller gud forbyde det, inden i ens hus. Udover at rotter spiser din mad, kan de også ødelægge dine elinstallationer hvilke udgør en brandrisiko.

Rotter overfører også sygdomme fra dyr til mennesker og udgør en reel sundhedsrisiko. Det var blandt andet via rotter at pesten i middelalderen blev spredt og så mange døde. Det er derfor at vi har pligt til at underrette kommunen i tilfælde af rotter. Kommunen sender efterfølgende en rottebekæmper ud. Det er for dig gratis at kontakte kommunen. Du kan læse mere om rottebekæmpelse her https://k9skadedyrservice.dk/.

Rotter er blot et af mange skadedyr

Der findes mange former for skadedyr. De fleste er enten nemme af fjerne som f.eks. myrer, andre som bier og hvepse kræver lidt mere og så er der den gruppe af skadelige skadedyr, som rotter, hvor man har brug for at få en rottebekæmper ud.

Som udgangspunkt bruger de fleste skadedyrbekæmpere miljøvenlige metoder, der skader dyrene og miljøet mindst muligt, samtidig med at de selvfølgelig skal være effektive.

Gennemgå din bolig

Som udgangspunkt har skadedyr det svære ved at få fodfæste i sunde boliger så når du alligevel kigger dine sokler, træværk og mure efter så undersøg om de er skadedyrsikret eller om de viser tegn på at et skadedyr er flyttet ind. Især rotter er det vigtigt at sikre imod. De kan klatre op af selv de glatteste og stejleste mure og finde ind i dit hus via den mindste sprække. 

Sørg også for at din grund ikke invitere til ubudne gæster. Nedfalden frugt skal fjernes, så det ikke ligger og rådner og der skal ikke madrester i komposten. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning